SLO   |   EN   |   HR  

12

januar

2015

Aleja finance - Blog

V podjetju Aleja finance smo se odločili, da vas bomo preko bloga obveščali o novostih, novih produktih in rešitvah ter vam predstavili naše poglede in izkušnje s področja odkupa terjatev, faktoringa in verižnih kompenzacij. Poskusili vam bomo na čim bolj preprost, a še vedno strokoven način, predstaviti storitve odkupa terjatev, saj ne gre le za trenutni izhod v sili.

 

Obveščali Vas bomo o težavah s katerimi se srečujemo na trgu, skupaj z vami iskali rešitve ter vam svetovali. V kolikor boste imeli na določeno temo dodatna vprašanja ali pripombe, bomo veseli vašega email-a, na katerega se bomo potrudili kar najbolje odgovoriti.     

 

Občasno bomo objavili tudi članke iz različnih medijev v katerih se pojavljamo in vas obveščali o konferencah, prireditvah ali sejmih na katerih bomo prisotni.

 

Bloge bomo objavljali enkrat do dvakrat na mesec, pisali pa jih bodo vsi naši finančni svetovalci, saj želimo zajeti čim več znanja, izkušenj in mnenj na temo odstopa terjatev, faktoringa in verižnih kompenzacij. Pri tem pa bomo veseli vsakega vašega predloga oziroma teme o kateri bi želeli izvedeti več.

 

Za svetovanje stopite v stik z: Klemen Jelančič