SLO   |   EN   |   HR  

11

december

2017

Srečanje podjetnikov Savinjsko - Podravske regije v sodelovanju z SID – PKZ d.d.

Kako učinkovito upravljati s terjatvami v podjetju? Na kakšen način ob zavarovanju terjatev pridobiti optimalno financiranje? Kakšne so ostale spodbude, ki jih ima podjetje ob zavarovanju terjatev? Kako učinkovito pridobiti financiranje in ob tem uspešno rasti?


Vse to in še več smo izvedeli na Srečanju podjetnikov Savinjsko - Podravske regije, ki se je odvijalo dne 15. 11. 2017 v Poslovno proizvodni coni Tezno.

Na srečanju so lahko lastniki, direktorji, finančniki ter ostali zainteresirani udeleženci (zbralo se nas je več kot 50), izvedeli več o učinkovitem upravljanju terjatev, zavarovanju ter financiranju terjatev. Govorili smo o različnih temah: Zakaj so kazalniki finančne stabilnosti tako pomembni za učinkovito poslovanje? Na kakšne načine izvajati monitoring kupcev v podjetju, ki nam lahko preprečijo morebitne težave pri upravljanju terjatev? Več smo izvedeli o prednostih zavarovanja terjatev ter kako z zavarovanjem terjatev bolj pogumno nastopati na tujih trgih.

V Aleji finance d.o.o. smo bili veseli povabila s strani organizatorja SID-PKZ d.d., ki nam je ponudil priložnost, da smo lahko predstavili naše produkte alternativnega financiranja ter, da smo lahko opisali sinergijo, ki deluje med zavarovanjem in financiranjem terjatev. Vso to praktično delovanje med zavarovanjem in financiranjem, pa je bilo še dodatno podkrepljeno z aktualnim primerom iz prakse, ki jih je predstavila družba Grafo lit d.o.o. Žalec. Poleg ustreznega upravljanja terjatev ter izbiro optimalnega financiranja pa so udeleženci srečanja dobili priložnost izvedeti več o ustreznih spodbudah financiranja, ki jih ponuja Slovenski Podjetniški Sklad.

 

Posebno zahvalo bi radi izkazali družbi SID-PKZ d.d. za ponujeno priložnost, da smo se lahko predstavili širši javnosti ter, da smo lahko razkrili ideje in oblike financiranja, ki jih ponujamo v podjetju Aleja finance d.o.o..

 

Veselimo se naslednjih dogodkov.
S prijetnimi pozdravi,

Ace Kostadinov
Faktoring financiranje

 

 

 

 

Za svetovanje stopite v stik z: Ace Kostadinov

Ace Kostadinov

finančni svetovalec

ZADNJI BLOGI