SLO   |   EN   |   HR  

“Vaše terjatve hitro pretvorimo v likvidna sredstva”

  • Vam odloženi roki plačila povzročajo težave pri izpolnjevanju novih ali večjih naročil?
  • Iščete najučinkovitejšo rešitev za uravnavanje vašega denarnega toka in likvidnosti?
  • Kaj bi za vas pomenilo takojšnje poplačilo terjatev z odloženim rokom plačila?
  • Želite sodelovati s podjetjem, ki je na trgu že dolgo časa uveljavljeno kot zaupanja vreden partner s področja faktoringa in drugih finančnih rešitev?
Kaj je faktoring

Ste na pravem mestu – V podjetju Aleja finance vam nudimo strokovne in zanesljive rešitve s področja odkupa terjatev oziroma faktoring financiranja. Pohvalimo se lahko z izjemno hitrostjo in prilagodljivostjo specifičnim potrebam naših strank.

Kaj je faktoring

Faktoring je finančna transakcija, pri kateri podjetje odstopi svojo nezapadlo terjatev faktorju, ki vrednost terjatve, zmanjšano za faktorinško provizijo, takoj izplača prodajalcu terjatve.

Gre za preprost, sodoben in vse bolj uveljavljen način financiranja obratnih sredstev brez dodatnega zadolževanja ter predstavlja alternativo vse manj dostopnim kratkoročnim kreditom in drugim premostitvenim dolžniškim virom.

Prednosti Faktoringa Postopek:

Posredujete nam izpolnjen in potrjen vprašalnik o kupcu

Pridobitev zavarovalnega limita

Določanje faktorinške provizije

Priprava in potrjevanje dokumentacije

Financiranje

 

Financiranje do vaše odobrene višine kreditne linije lahko koristite kadar koli, saj so sredstva rezervirana. Načeloma je stalni faktoring ugodnejši od posamičnih odkupov.

 STOPITE V STIK
Z NAMI!

Za več informacij o sodelovanju z nami kontaktirajte naše strokovno usposobljene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.