SLO   |   EN   |   HR  

»Kompenzacije – unovčite svoje zapadle terjatve«

  • Imate odprte zapadle terjatve do kupcev?
  • Vam zapadle terjatve povzročajo likvidnostne težave pri poslovanju?
  • So vaši standardni postopki pri izterjavi neplačnikov (opomini, klici, izvršbe itd.) predolgi in zamudni?
  • Iščete zanesljivega partnerja na področju kompenzacij?
Kaj so kompenzacije

Ste na pravem mestu – podjetje Aleja finance je na trgu že vrsto let znano kot zanesljiv in učinkovit partner tako na področju kompenzacij kot tudi ostalih finančnih rešitev.

Kaj so kompenzacije?

Verižna kompenzacija je instrument za unovčevanje posredno odkupljenih zapadlih terjatev. Dolžnik poravna svojo obveznost s terjatvijo do svojega kupca, kar pomeni pobot obveznosti in terjatev več pravnih oseb za določen znesek. Ta znesek, zmanjšan za popust, nam poravna plačnik in kot končni udeleženec poravna obveznost do dobavitelja. Takšno zapiranje je možno s poglobljenim poznavanjem toka upniško-dolžniških relacij in časovnim usklajevanjem teh povezav.

Sodobna informacijska podpora za uspešnejše poslovanje

V podjetju Aleja finance nam pri sledenju povezav pomaga lastna informacijska rešitev, ki jo se stalno dopolnjujemo in razvijamo skladno s potrebami naših svetovalcev ter tako zvečujemo učinkovitost priprave in spremljanja poteka verižne kompenzacije.STOPITE V STIK
Z NAMI!

Za več informacij o sodelovanju z nami kontaktirajte naše strokovno usposobljene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.