SLO   |   EN   |   HR  

Kako razmišljajo naše stranke?

Naše stranke so podjetja, ki:

 
  • želijo celovite finančne rešitve na področju upravljanja s terjatvami (faktoring, odkup terjatev, kompenzacije itd.);
  • zahtevajo več - individualno obravnavo, ki temelji na strokovnosti in odzivnosti;
  • hočejo skrbnika, ki je seznanjen z njihovimi specifikami in tekočim stanjem;
  • bi rada takoj, »v enem paketu na enem mestu«, uredila vse ter že naslednji (ali celo isti) dan dobila želena finančna sredstva.
Aleja Way

Naše prednosti

STROKOVNOST

Podjetje Aleja finance odlikuje odlična in izkušena ekipa, kjer smo vsi zaposleni strokovnjaki z bogatimi izkušnjami. Ne opiramo se na študentsko delovno silo ali začasno zaposlene. Tako vam ni treba vedno znova istih stvari razlagati drugi osebi, saj imate ob sebi izkušenega skrbnika, ki vas pozna in skrbi za vas. 

 

BREZ NEPOTREBNE IZGUBE VAŠEGA ČASA

Naš sistem dela je zelo dobro utečen, zato ob sodelovanju z nami porabite bistveno manj časa in administrativnih zapletov, kot je to praksa drugje (npr. banke).


ZAUPANJE IN ZANESLJIVOST

To sta osnovi našega pristopa, saj se zavedamo, da delamo z zelo občutljivimi podatki. Zato imata zaupanje in zanesljivost pri vseh zaposlenih največjo prednost. Celoten sistem podjetja je zasnovan tako, da naše stranke nimajo nikakršnih skrbi glede varovanja njihovih zaupnih podatkov.

»RESNOST BANKE, ODZIVNOST MLADOSTNIKA«

Svoje storitve opravljamo na najvišji strokovni ravni, ki je primerljiv z bančnimi ustanovami. Pri tem pa lahko svojim strankam ponudimo bistveno bolj prilagodljive in hitrejše rešitve (brez nepotrebnih zamudnih administrativnih postopkov).

DOSTOPNOST

Zavedamo se da danes podjetja potrebujete hitre in zanesljive storitve, ki so prilagojene vašim potrebam. V ta namen ob sodelovanju z nami dobite svojega skrbnika, na katerega se lahko obrnete v vsakem trenutku.STOPITE V STIK
Z NAMI!

Za več informacij o sodelovanju z nami kontaktirajte naše strokovno usposobljene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.