SLO   |   EN   |   HR  

Aleja finance – partner, ki vam pri finančnih storitvah zagotavlja VEČ

V podjetju Aleja finance stalno nadgrajujemo znanje in izkušnje in smo danes eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju unovčevanja terjatev. V podjetju redno zaposlujemo 15 strokovnjakov, ki svoja znanja na vseh področjih financiranja, unovčevanja terjatev in faktoringa tudi nenehno izpopolnjujejo.

Zavedamo se, kako pomembne pri poslovanju  so kakovost, strokovnost in odzivnost. Doslej smo sodelovali z več kot 7.000 poslovnimi partnerji, med katerimi so tudi največja slovenska podjetja in proračunski uporabniki. Naše vodilo je brezhibna kakovost, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju.Aleja prednosti   Več o naših prednostih

Aleja finance – partner, ki vam pri finančnih storitvah nudi VEČ

Kaj vam nudimo?

Osnovne dejavnosti podjetja so:

Naše poslanstvo

Podjetje ALEJA finance d.o.o. s ponujenim paleto storitev svojim naročnikom pridobiva likvidnostna sredstva, vezana v zapadlih in nezapadlih terjatvah do kupcev.

 

 

Naša vizija

Skupaj stremimo k cilju postati vodilno podjetje na področju faktoringa na domačem trgu. Zavedamo se, da bomo ta cilj dosegli le s trdim delom, kakovostjo in strokovnostjo. Zato je naš pogled modro usmerjen v prihodnost in v možnostih nadaljnjega razvoja k še boljšim storitvam.

 

Skrb za zaposlene kot bistveni del politike podjetja

Skrb za zaposlene je bistveni del politike našega podjetja. Zaposlene odlikujejo znanje, strokovnost in zanesljivost, kar predstavlja našo konkurenčno prednost in je temelj za uspešno izvedbo naših storitev ter uresničitev želja naših strank.Predstavitveni materiali

 Firma: ALEJA finance, finančne in druge storitve, d.o.o.
Skrajšan naziv: ALEJA finance d.o.o.
Sedež podjetja: Letališka cesta 3C, 1000 Ljubljana
Matična številka: 3962067000
ID za DDV: 42432685
UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d. SI56 2900 0005 0231 113
Sparkasse d.d. SI56 3400 0101 4408 031
   
Direktor: Klemen Jelančič in Danijel Mitrović
E-pošta: info@aleja-finance.si
Telefon: +386 1 729 5210
Faks: +386 1 320 0653

 STOPITE V STIK
Z NAMI!

Za več informacij o sodelovanju z nami kontaktirajte naše strokovno usposobljene svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.